Gyártók szerintRoma // Parfümök // Női // Nyitó oldal
Roma (1988)
Laura Biagiotti
eau de Toilette
50ml 9 650 Ft
100ml 11 150 Ft Jelenleg nincs raktáron.
100ml tester 8 050 Ft

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei

Illatcsalád
orientális - fűszeres

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is!
Felhasználónév:
 
Emlékszem, hogy amikor nagy divatja volt ennek a parfümnek, nem igazán engedhettem meg magamnak. Aztán próbálgattam, de sokszor találkoztam romlott teszterrel, úgyhogy felhagytam az illat feltérképezésével. Nemrégiben a férfi változata fogott meg, úgyhogy kedvem támadt újra kipróbálni a Romát. Sajnos rajtam is az előzőekben említett ánizsos, mentás akkord érvényesül, nagyon hosszan, nagyon tartósan. Nem áll jól nekem, és tartóssága ez esetben nem előny. Sajnálom, mert kétségkívül egy modern klasszikus illat, és edt volta ellenére is hihetetlenül tartós, de ha eddig nem, akkor valószínűleg már nem leszünk barátok.
Kodi (2012.08.04 15:49)
na igen hát istenem azt sem tudom hogy mondjam el ,hogy valoban nagyon finom ,nálam valami kellemes krémesen fahéjas édes vanillás finomság ,ami valoban nagyon tartos ,érdekes honnan veszem én azt hogy fahéj nem, tudom de az tutti hogy érzem benne vagy talán a menta citrom és vanilia az ami ezt a fuszerességet hozza nem tudom ,azt viszont igen hogy télen nyáron este nappal viselhetö ha talál az egyéniségeddel és a ´böröd kémiája ojan hogyb elfogadja ...akkor aztán szuper lesz a párom imádja .Ja igen ti is érzitek azt a forroságot azt a nyári nagymeleget ami itáliára vall én igen ,szinte égeti a böröm!!!!
beatrix (2011.02.01 17:13)
Valami ánizsos jegyet véltem benne felfedezni, ami időnként inkább fenyőre hasonlított- így aztán a Róma melletti pínea-ligetek jutnak róla eszembe- de lehet hogy ez a menta a bergamottal. Az biztos, hogy nagyon jó parfüm, azt viszont még nem tudom, hogy én hányadán állok vele.
galagonya (2010.06.24 17:05)
Nagy kedvencem, semmihez sem hasonlítható különlegesség! Érdekesen változó és megosztó illat, mindenkin más arcát mutatja. Barátnőmmel használtuk egy időben egyszerre - annyira más volt rajtunk, mintha két különböző illatot használtunk volna. Éppen ezért mindenképpen bőrőn ajánlott illatolni. Mivel erős és tartós, hideg napokra ill. nyáron kizárólag alkalomra, esti programhoz / csábításhoz ;) ajánlom.
vicea (2010.05.06 14:42)
Egyszerűen IMÁDOM! Nagyon tartós, erőteljes, nem könnyen viselhető illat. Ami még szerintem kell hozzá: hideg, éjszaka, elegancia, kor, bölcs határozottság. Ha az összes hozzávaló megvan- tuti a siker (kb. 10 év múlva- 40 fölött- valószínűleg én is visszatérek hozzá- addig csak messziről csodálom :-))
iill1986 (2010.03.05 13:31)
Ő is egy régi nagy álmom volt,ami teljesült is.Azon kívül,hogy egy művészi alkotás az üvege,páratlan,különleges illata van.Lehet,hogy csak az asszociáció miatt,de mindig Rómát juttatja eszembe :) Megvan benne az előkelőség,a gazdagság,de ott van a múlt is.Bár a vélemények alapján az érettebb nőknek ajánlották,belevágtam.Csak alkalmakra használom,így megmarad a varázsa.Ahhoz képest,hogy edt,elég tartós,mint egy virág úgy bontakoznak ki benne az illatok.A végén egy nagyon finom vaníliás puhaság marad.
ciaobambini (2009.01.29 17:49)
Az első komoly parfümöm volt. Nagyon szerettem, kincsként óvtam, őriztem ill. használtam. Semmihez sem hasonlítható orientális illat. A vanília a mentával a fő irányvonal, picit fűszeres az eleje, majd enyhe púderes-vaníliás lecsengésű illat lesz belőle. Kifinomult, klasszikus, tartós.
muckó (2008.12.08 15:13)
Finom meleg, klasszikus vaníliás illat én egy kis grapefruitos beütést is érzek benne.

Leginkább téli használatra.
matou (2008.12.05 17:10)